Samenwerking

Inmiddels heb ik een uitgebreid netwerk van vakmensen, leveranciers en producenten om mij heen verzameld. Zij leveren  mooie en kwalitatief goede producten en diensten welke ik dan weer toepas in mijn projecten. Graag laat ik u kennismaken met dit netwerk, het verplicht u tot niets.

Voor meubelmakers, installateurs en aannemers maak ik werktekeningen waar ze mee aan de slag kunnen. Tevens is er de mogelijkheid meubilair, stoffering en verlichting direct aan u leveren.

StudioLEV werkt ook samen met een bouwkundig ontwerpbureau wat maakt dat een uitbreiding van een woonhuis of kantoor vertaald kan worden naar een ontwerp waarbij in- en exterieur logisch met elkaar zijn verbonden.

Klik hier voor de site van Christiaan Schutte, Buro voor Bouwontwerp.

 

 

 

 

Kantoor:
Emmakade 59
8921 AG   Leeuwarden

Lonneke Eedens
Tel. 0641299010
Email: info@studiolev.nl

Site realisatie: 
De Realisator