Interieurontwerp

Het inrichten van een huis of bedrijf hoort een feestje te zijn, maar is niet altijd eenvoudig. Welke indeling past het beste bij ons huis en onze leefstijl? Welke kleuren zal ik waar toepassen? Hoe kies ik het juiste formaat meubels? Hoe kunnen we onze verschillende smaken toch combineren en waar plaatsen we welke lamp? Voor veel mensen is het inrichten van hun huis vergelijkbaar met een puzzel die lastig in elkaar past of waar soms nog stukjes van ontbreken.

Vaak weet je wel wat je mooi en niet mooi vindt, maar hoe kies je nu de juiste indeling en sfeer en hoe maak je het een logisch geheel zonder dat het op een showroom lijkt?

Graag help ik  met het compleet maken van deze puzzel .

Mijn ontwerpen kenmerken zich door heldere lijnen, creativiteit, aandacht voor kleur, materiaal en verlichting met als uitgangspunt de wens van de opdrachtgever.

Ik geef inzicht in de mogelijkheden, consequenties van bepaalde keuzes en overzicht in het te volgen proces.

Samen gaan we voor het beste eindresultaat dat bij jou past.

Om er voor te zorgen dat het advies/ontwerp uitgevoerd wordt zoals bedacht ben ik tevens inzetbaar voor begeleiding tijdens de uitvoering.

Nieuw bouwen of verbouwen? Dan is het fijn wanneer ik in een vroeg stadium betrokken word. Zo kunnen eventuele aanpassingen tijdens het bouwproces meegenomen. Zoals bijvoorbeeld het plaatsen, verplaatsen of verwijderen van wanden en het aanbrengen van lichtpunten.

Kantoor:
Emmakade 59
8921 AG   Leeuwarden

Lonneke Eedens
Tel. 0641299010
Email: info@studiolev.nl

Site realisatie: 
De Realisator