Over mij

Sinds 2007 werk ik als interieurontwerpster, vanaf 2009 als zelfstandige onder de naam StudioLEV (Lonneke Eedens Vormgeving).

Na mijn opleiding Detailhandel Mode in Amsterdam ging ik bij diverse bedrijven aan de slag, maar door mijn grote interesse in interieurvormgeving en styling volgde ik naast mijn werk een opleiding bij Academie Voque en Artemis in Amsterdam.

In 2004 verhuisde ik naar Leeuwarden. Hier werkte ik een tijdje in een kledingzaak, maar besloot in 2006 mijn interieur-hart te volgen, zegde mijn baan op en begon de opleiding voor interieurontwerper bij het Hout- en meubileringscollege.

Tussentijds startte ik mijn eigen bedrijf.

In 2008 ronde ik de opleiding af en kon ik mij volledig richten op het ontwerpen van interieurs in opdracht.

In mijn vrije tijd ben ben ik graag samen met mijn kinderen, hou van gezelligheid met vrienden, lekker eten, hardlopen, stedentrips, Scandinavische en Engelse series, theater, tennis, voetbal, in de tuin zijn en ook mijn passie voor interieur en vormgeving gaat in mijn vrije tijd door.

Als interieur ontwerpster ga ik altijd voor het beste resultaat, laat ik me niet weerhouden door een beperkt budget, hou van openheid, enthousiasme en flexibiliteit.

Kantoor:
Emmakade 59
8921 AG   Leeuwarden

Lonneke Eedens
Tel. 0641299010
Email: info@studiolev.nl

Site realisatie: 
De Realisator